Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κρήτης
Αναζήτηση  
Αρχική Σελίδα :: Υπηρεσίες Xρηστών :: Πληροφόρηση & Εκπαίδευση χρηστών :: Πρωτοετείς φοιτητές

Ρέθυμνο, 26 Σεπτεμβρίου 2022

 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

 

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κρήτης σας καλωσορίζει, σας συγχαίρει για την επιτυχία σας και εύχεται σε όλους καλές σπουδές.

Βασικός στόχος της Βιβλιοθήκης είναι η ουσιαστική συμβολή της στην εκπαιδευτική διαδικασία, με την ανάπτυξη των συλλογών και των υπηρεσιών της έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα προγράμματα σπουδών σας.

Με την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου οργανώνουμε σειρά ενημερώσεων,  στις οποίες είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας προκειμένου να αποκτήσετε δεξιότητες στη χρήση της Βιβλιοθήκης και για να ενεργοποιηθεί το δικαίωμα δανεισμού βιβλίων ή άλλου υλικού της. Το δικαίωμα αυτό ισχύει όλα τα έτη των σπουδών σας και η σχετική διαδικασία είναι αναγκαίο να γίνει από το πρώτο εξάμηνο.

Οι ενημερώσεις θα αφορούν τους κανόνες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, ηλεκτρονικά εργαλεία και πηγές πληροφόρησης, κυρίως όμως το βιβλιογραφικό κατάλογό της.

Κάθε φοιτητής/τρια οφείλει να παρακολουθήσει, στην πόλη φοίτησής του, μία φορά το ενημερωτικό πρόγραμμα ( Ρέθυμνο - Ηράκλειο) - για το χρόνο διεξαγωγής του οποίου θα ενημερωθείτε με σχετικές ανακοινώσεις.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και από την υπηρεσία Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης Χρηστών στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: libr@lib.uoc.gr (για το Ρέθυμνο) και libh@lib.uoc.gr (για το Ηράκλειο).

 

 

                                                                                                 Με εκτίμηση,

                                                                                         Μανόλης Κουκουράκης

                                                                                  Αν. Διευθυντής της Βιβλιοθήκης