Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κρήτης
Αναζήτηση  
Αρχική Σελίδα :: Υπηρεσίες Xρηστών :: Υποστήριξη Χρηστών με Αναπηρία (ΑμεΑ) :: Αίτημα Χορήγησης Συγγραμμάτων για Εντυποανάπηρους Φοιτητές

Με την υποβολή της παρακάτω φόρμας δηλώνετε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους της πολιτικής απορρήτου της Βιβλιοθήκης.

 

Ως δικαιούχος εντυπο-ανάπηρος φοιτητής, παρακαλώ να μου χορηγήσετε τα παρακάτω διδασκόμενα συγγράμματα σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία έχω δηλώσει μέσω του συστήματος του Ευδόξου και είναι απαραίτητα για τις σπουδές μου.

Προσωπικά Στοιχεία

Όνομα: *
Επίθετο: *
Αρμόδιος Φορέας: *
Email: *
Είστε Φοιτητής ή Φοιτήτρια;:
Προπτυχιακός ή Μεταπτυχιακός;:
Τμήμα:
Έτος εισαγωγής: *
Αριθμός Μητρώου: *

Κωδικός Ευδόξου/Τίτλος/Εκδότης/Συγγραφείς/Έτος/ISBN

1.: *
2.:
3.:
4.:
5.:
6.:
7.:
8.:
Παρατηρήσεις:
Κωδικός Επαλήθευσης: *


Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ελεγχόμενης Πρόσβασης AMELib, μέσω της οποίας θα έχω πρόσβαση στην ηλεκτρονική μορφή των διδασκόμενων συγγραμμάτων που είναι απαραίτητα για τις σπουδές μου:

a)      έχω ενημερωθεί για τη νομοθεσία προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και για τις ποινές που επισύρει η παραβίαση του περιουσιακού και του ηθικού δικαιώματος του δημιουργού.

b)     έχω ενημερωθεί ότι τα ηλεκτρονικά βιβλία που βρίσκονται στην AMElib προστατεύονται από την νομοθεσία για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και οποιαδήποτε παραβίαση του δικαιώματος αυτού επισύρει τις κυρώσεις των άρθρων 65επ. του Ν. 2121/1993 και οι παραβάτες χρήστες χάνουν την πρόσβαση τους στη συλλογή της AMELib.

c)      έχω ενημερωθεί ότι οι προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης στην AMELib (Όνομα χρήστη και Συνθηματικό) που θα μου αποσταλούν από τον αρμόδιο φορέα, εφόσον εγκριθεί η αίτηση μου, καθώς και τα ψηφιακά βιβλία που βρίσκονται στη διάθεση μου μέσω της AMElib διατίθενται αποκλειστικά για προσωπική μου χρήση και δεν επιτρέπεται να αποκαλυφθούν/δανειστούν/διανεμηθούν σε τρίτους.

έχω ενημερωθεί ότι κάθε φορά που μεταφορτώνεται ένα ψηφιακό αρχείο από την AMElib επισημαίνεται με ψηφιακή υπογραφή και αποτύπωμα, τα οποία δεν επηρεάζουν την ανάγνωση του e-book από τους αναγνώστες οθόνες αλλά εγγυώνται την προστασία έναντι της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής και κυκλοφορίας των αρχείων.