Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κρήτης
Αναζήτηση  
Αρχική Σελίδα :: Ανακοινώσεις :: Υπογραφή σύμβασης ΣΕΑΒ για πρόσβαση στη νομική βάση HeinOnline

30-04-2024  -  Υπογραφή σύμβασης ΣΕΑΒ για πρόσβαση στη νομική βάση HeinOnline

Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΚ ότι ο ΣΕΑΒ υπέγραψε σύμβαση για την πρόσβαση όλων των Πανεπιστημίων στη νομική βάση HeinOnline

ΗeinOnline Academic Core (International)
H HeinOnline είναι μια κορυφαία διαδικτυακή πολυθεματική πλατφόρμα έρευνας που περιέχει περισσότερες από 215 εκατομμύρια σελίδες επιστημονικών περιοδικών, βιβλίων, κυβερνητικών εκδόσεων, διεθνών νομικών πηγών, κειμένων συνταγμάτων, Συνθηκών κ.α. 
Το πακέτο HeinOnline Academic Core (International) αποτελεί μια μεγάλη ψηφιακή βιβλιοθήκη που ενσωματώνει περισσότερες από 25 επιμέρους βάσεις νομικών δεδομένων. Περιέχει περισσότερα από 3.200 νομικά και σχετιζόμενα με τη νομική επιστήμη περιοδικά που δημοσιεύονται σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες, μαζί με χιλιάδες νομικά κείμενα από Αυστραλία, Καναδά και Ευρώπη, καθώς και μεγάλο πλήθος κυβερνητικών εκδόσεων.
Θεματική κάλυψη:

  • Συνταγματικό Δίκαιο
  • Δίκαιο της Θάλασσας
  • Ανθρώπινα δικαιώματα
  • Γυναικείες Σπουδές
  • Ποινικό δίκαιο
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
  • Εκπαίδευση

Όλα τα έγγραφα στη HeinOnline είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτότυπων έντυπων εκδόσεων, που παρέχονται σε μια πλήρως αναζητήσιμη μορφή. Το πακέτο περιλαμβάνει περιεχόμενο από αξιόπιστους εκδότες όπως οι Brill Nijhoff, Oxford University Press, Cambridge University Press, Sage και άλλοι. 

Η πλατφόρμα ενσωματώνει μοναδικά εργαλεία αναζήτησης που αξιοποιούν τεχνητή νοημοσύνη και οπτικά βοηθήματα για τη μέγιστη δυνατή διευκόλυνση της έρευνας.  

Η HeinOnline διαθέτει εκτενή συλλογή σελίδων βοήθειας και οδηγιών χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική λίστα των βάσεων που περιλαμβάνονται στο πακέτο, εδώ.

Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με αναγνώριση των IP διευθύνσεων των Πανεπιστημίων.
Για τεχνικά ζητήματα μπορείτε να απευθύνεστε στο support@heal-link.gr ή στο 2310998210.


Επιστροφή στις ανακοινώσεις