Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κρήτης
Αναζήτηση  
Αρχική Σελίδα :: Ανακοινώσεις :: Απογευματινές διαδικτυακές ενημερώσεις για μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες (Ρέθυμνο)

15-03-2024  -  Απογευματινές διαδικτυακές ενημερώσεις για μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες (Ρέθυμνο)

Η Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 18:00,  εξ αποστάσεως ενημερώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες (με έμφαση στις ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης που εξασφαλίζει).

Όσοι ολοκλήρωσαν τις προηγούμενες σπουδές τους σε άλλα πανεπιστήμια οφείλουν να παρακολουθήσουν (1 φορά, όποια ημέρα επιλέξουν) προκειμένου να ενεργοποιηθεί το δικαίωμά τους για δανεισμό υλικού της Βιβλιοθήκης. 

Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams, στην οποία πρέπει να έχουν εγγραφεί οι φοιτητές (δείτε τις οδηγίες) ενώ για τη σύνδεσή τους, είναι απαραίτητος ο κωδικός zbxg82n (δείτε τις οδηγίες).

*** Παρακαλούνται οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές να εγγραφούν στο Teams δύο, τουλάχιστον, ημέρες πριν τη διεξαγωγή της ενημέρωσης που θα παρακολουθήσουν, δεδομένου ότι έχουν εντοπιστεί προβλήματα κατά τη διαδικασία εγγραφής (τα οποία αντιμετωπίζονται σε ημερήσια βάση από την αρμόδια υπηρεσία του Πανεπιστημίου).


Επιστροφή στις ανακοινώσεις